Визначення воскресіння

Латинське слово resurrected прийшло на нашу мову як воскресіння . Мова йде про процес і результат воскресіння (відновлення життя після смерті). Наприклад: "Завтра, в парафії, ми будемо святкувати воскресіння Ісуса" , "Коли я був маленьким, я завжди мріяв про воскресіння моєї собаки" , "Лікарі кажуть, що я був клінічно мертвий протягом трьох хвилин: я досягла воскресіння завдяки вашим зусиллям. "

Зрозуміло, що воскресіння полягає в поверненні до життя, яке було до смерті . Ось чому можна сказати, що воскресіння відроджується. Взагалі, поняття пов'язане з питанням віри, оскільки смерть живої істоти є для науки незворотною.

Таким чином, у християнських країнах воскресіння зазвичай пов'язане виключно з Ісусом Христом . Згідно Біблії , Ісус Христос воскрес через три дні після смерті на хресті. Це диво святкується на свято, відомому як Великдень .

Немає наукового аргументу, який може пояснити, як людина, яку катували до смерті і поховали, може через три дні повернутися до життя. Аналогічно, немає жодних доказів того, що людина , яка більше двох тисяч років тому досягла воскресіння.

Також у «Біблії» також включено воскресіння Лазаря, друга Ісуса Христа, якому він вдалося повернути життя після його смерті і був похований.

В кінематографічному полі ми повинні вказати на існування різноманітних фільмів, які обертаються навколо воскресіння, на якому ґрунтується релігія. Одним з них є саме «Воскресіння», аргентинський фільм 2016 року, який обертається навколо фігури молодого священика, який у другій половині ХІХ століття вирішив переїхати до міста Буенос-Айреса, щоб допомогти хворому жовта лихоманка

Контакт з цими людьми, бачачи, що відбувається з ними, і свідчення того, як багато з них вмирають без сенсу і без допомоги, змусить центрального героя переосмислити свою віру, свої релігійні переконання і навіть реальну роль релігія

Крім того, в області музики є кілька пісень, які також містять у своїх назвах слово, яке нас цікавить. Так, наприклад, «Воскресіння» іспанської групи «Останній рядок», яка обертається навколо історії любові та безлюдності.

Крім того, група «Сарагоса» Amaral також має композицію з такою ж назвою. Зокрема мова йде про любов і про безліч почуттів і почуттів, які наповнюють життя людей і які не купуються, а не матеріальні об'єкти.

Поняття воскресіння також використовується в символічному сенсі, щоб назвати відновлення . Можна сказати, що футбольна команда, яка втратила чотири гри поспіль, досягає свого воскресіння, коли вона перериває цю смугу з перемогою, а потім пов'язує ще три перемоги і нічию.

border=0

Пошук іншого визначення