Визначення незмінним

Від латинського immutabilis , незмінним є прикметник, що відноситься до того, що не може і не може бути змінено . Отже, це щось незмінне або незмінне . Наприклад: "Небесний твердь, що не змінювався протягом тисячоліть і залишиться там до кінця часу" , "Здається, у нього є незмінна радість" , "Ми збираємося робити ремоделювання в будинку, але мій чоловік вже роз'яснив що його офіс незмінний . "

Inmutable

Незмінною, отже, є обставина, яка не може бути змінена . Це показує нам, насправді, що майже ніщо не є незмінним. Небес може зазнати зникнення зірки , звернувшись до попереднього прикладу. Океан може забруднюватися, сушитися або збільшувати його водний потік, а гора може змінити свій вигляд за допомогою природних чи людських дій . Тому в розмовній мові поняття незмінності пов'язане з тим, що не змінювалося протягом тривалого часу або що дуже важко змінити .

В іншому сенсі вважається, що людина незмінна, коли він не виявляє зміни настрою : "Жінка залишилася незмінною, почувши новину" , "Хуан незмінна: його начальник переслідує його і переслідує, але він ніколи не реагує" , "Ні Я незмінний: якщо я бачу, що хтось турбує мою сім'ю, я піду і свідчу .

Єдиним справді незмінним є те, що виходить за межі тимчасового стану . У сфері релігії незмінність - це ознака, приписувана Богові, оскільки Він завжди єдиний і не відчуває ніякої мутації. Оскільки Бог не змінюється, його конструкції також не змінюються.

Характер, характер і атрибути Бога залишилися недоторканими з початку часу; Більше того, враховуючи, що християнство вважає це досконалим і що зміна лише передбачає, що щось чи хтось стає кращим чи гіршим, Бог не може змінитися, не може стати більш-менш доброзичливим. Незмінність Бога необхідна для релігії, так само як і не те, що його фігура може або повинна зазнавати змін.

Є кілька причин, чому християни вважають величезну важливість незмінності Бога:

* дає їм безпеку в особистості Бога : Він є їх вічним Батьком і їх святим, так само, як він був з початку світу для Свого народу, як це виражається в Псалмі 90: 2 ("Перш ніж вони народилися"). гори і утворює землю і світ, від століття до століття, ви Бог ”);

* гарантує їм любов до Бога : Бог є незмінним, і це також поширюється на постійність його любові до своїх творінь. Деякі уривки з Біблії стверджують, що "Він добрий", що "Його милосердя вічне", що "ніщо не може відділити нас від Його любові ... ні життя, ні ангелів, ні князівств, ні влади, ні сьогодення, ні що прийде, ні те, що високе, ні те, що глибоке, ані що інше створене »;

* обіцяє їм підтримку у важкі часи : християнська релігія вважає, що Бог ніколи не залишає своїх вірних один, але веде їх через перешкоди життя, як і, враховуючи, що він незмінний, він зробив це і він завжди буде це робити. Псалом 4: 8 висловлює впевненість, що Бог пробуджується у віруючих, що дозволяє їм спокійно спати і спати, знаючи, що Він захищатиме їх, підтримуючи себе в їхньому комфорті;

* запевняє їх, що Бог має план для їхнього життя : враховуючи, що Бог дбає про кожного окремо і що Він бажає найкращого для кожного, християни можуть бути впевнені, що Він керуватиме ними на шляху Його волі, навіть якщо Потрібно попросити його увійти в їхнє життя і пробачити їхні гріхи .

border=0

Пошук іншого визначення