Визначення жебрацтва

Молитися - це дія прохання або прохання чогось . Це порядок, який виконується з метою одержання або отримання послуги, послуги або конкретного товару . Наприклад: "Я збираюся молитися про все, що необхідно, щоб вони могли прислухатися до мене" , "Після того, як просив годинами, дитина отримала дозвіл піти на танець" , "Я не хочу просити вас пробачити мене" .

Концепція, як правило, пов'язана з наполегливим або відчайдушним запитом . Працівник може попросити свого начальника змінити роботу, оскільки він не відчуває себе комфортно. У цьому випадку запит буде зроблений з упертості і показувати, що відчувається дискомфорт.

Те, що робиться для того, щоб просити або молитися, - це те, що займає дуже багато часу. Нападаючий, який пройшов вісім ігор, не перетворивши гол і просто забив дев'яту гру, може прокоментувати, що прибуття мети було зроблено, щоб просити.

Цей спосіб розуміння дієслова молитися служить для опису ситуацій з різними характеристиками. З одного боку, можна використовувати вислів «просити просити», щоб описати надмірну затримку дії, яку ми вважаємо необхідною з боку третьої сторони; Наприклад, якщо людина була переконана, що хтось винен йому вибачення, і він прийшов занадто пізно, він може сказати, що "вибачення було зроблено, щоб просити". У цьому випадку, незважаючи на те, що вона отримала те, що вона вважає чесною , вона, ймовірно, відчує засмучення.

З іншого боку, також може статися, що після днів нестерпного тепла приходить шторм і відбирає вологість, що посилює температуру, перед якою люди можуть вказати, що "шторм був змушений молитися" . На відміну від попереднього прикладу, бажана подія викликає радість у тих, хто її отримує.

У певних контекстах жебрацтво вважається дією, яка знижує або принижує людину. Профспілки в цьому сенсі можуть вказати, що його союз не збирається вимагати відновлення групи працівників, звільнених з компанії , але вимагатиме, оскільки він вважає, що ці звільнення були невиправданими і незаконними.

Однією з причин, чому людина може відмовитися молитися іншому, є гордість , оскільки ця дія пов'язана з визнанням ієрархії, в якій особа, яка її виконує, займає нижчу позицію, ніж той, хто її отримує. Це може бути вірно, залежно від точки зору, хоча і не обов'язково негативне: коли ми просимо кого-небудь пробачити нас за заподіяння шкоди, ми призначаємо владу, більшу, ніж наша , щоб пробачити нас, і таким чином ми беремо на себе позицію що ми хочемо залишити, тому що інша справа для нас.

У сфері релігії молитися - це просити Бога або божественність . Молитва в даному випадку пов'язана з молитвою : "Я молюся Богові-Отцеві дати нам мир у цей важкий момент ", "Я буду молитися Господу за відновлення вашої дочки".

Як видно з двох прикладів у попередньому параграфі, дія молитви до Бога може бути здійснена як для запиту особистої допомоги, так і для захисту третьої сторони. На відміну від інших способів розуміння цього терміну, релігія не розглядає її як спосіб принизити себе перед іншою людиною, але прийняти, що вона є нижче Бога і, починаючи з цієї позиції повного смирення , попросити її захистити перед труднощами. Слід зазначити, що це має бути зроблено в правильному контексті, а не в образливому порядку протягом дня і з банальними цілями.

border=0

Пошук іншого визначення