Визначення втілення

Втілення , що походить від латинського слова incarnatio , є діянням і наслідком втілення . Цей дієслово (до втілення) згадує, серед іншого, персоніфікувати, накладати приманку або входити в плоть .

Втілення передбачає прийняття фізичної або фізичної форми . У контексті християнства втілення - це перетворення, яке здійснюється Божественним Словом, коли він стає людиною . Це таємничий акт, який передбачає, що Божественне Слово (або Бог Син , як друга особа Святої Трійці ) зайняло людське тіло у утробі Діви Марії через роботу і благодать Святого Духа .

Відповідно до християнської догми, Свята Трійця вказує, що Бог є Отець , Син і Святий Дух одночасно. Через втілення він приймає людську природу в утробі Марії , не втрачаючи інших умов. Людина, яка породить Марію, - це Ісус Христос ( Бог Син ).

Слідуючи в області релігії , Діва Втілення - це маріанська пропаганда католицизму, яка відповідає за представлення Діви Марії під час втілення. Його святкування відбудеться 25 березня .

Втілення, з іншого боку, є інтерпретацією особи або характеру, яку виконує актор, або символізацією думки або ідеї. У фільмі "Алі" актор Уілл Сміт грає боксера Мухаммада Алі : тобто він використовує своє тіло або "плоть", щоб представляти спортсмена, який дає назву роботі.

Втілення характеру вимагає не тільки акторського таланту , але й важкої роботи, що складається з різних фаз і аспектів, і що починається задовго до постановки або зйомок. Хоча великі актори не народжуються в академіях, але приходять до цього світу з набагато вищою, ніж середня інтуїцією, ми не повинні недооцінювати важливість техніки, коли мова йде про роль.

Втілення характеру повинно бути зобов'язанням, яке зберігається в усі часи в роботі, коли актор знаходиться у центрі уваги і коли він знаходиться у фоновому режимі. Немає значення, якщо ви говорите, або якщо ви слухаєте іншого актора, то інтерпретуйте ваші рядки: ви повинні залишатися зосередженими, щоб напруга не була розбавлена ​​в будь-який час. Якщо він досягає такої послідовності від початку до кінця, аудиторія помічає це і приймає тверде враження про особливості свого характеру, без втручання актора.

Подумайте, наприклад, про сцену в роботі, в якій відбувається діалог між трьома символами. Поки актор говорить, двоє інших не повинні припиняти тлумачення своїх персонажів під час слухання, але робити те, що вони роблять у ті моменти: мигаючи, перетинаючи руки, торкаючись двох інших або роблячи жести, які вказують на те, що вони слухають мова і реагування на неї.

Інший з трюків, які відокремлюють переконливе втілення від посереднього, - це ритм діалогів. Це, мабуть, найскладніший аспект для контролю, оскільки він залежить від кількох факторів: спосіб виступу актора, культурний та історичний контекст характеру та здатність актора адекватно представляти його є лише трьома найважливішими. Нелегко виміряти швидкість, з якою професіонал повинен сказати свої слова, і тому остаточний вердикт для громадськості: якщо кожне слово створено, то воно є правильним.

Нарешті, Encarnación - назва парагвайського міста, що розвивається вздовж річки Парани і декількох історичних особистостей, як жінок, так і чоловіків.

border=0

Пошук іншого визначення