Визначення Тукан

Тукан - пташка, також відома як діостед або діодед , що належить до сім'ї ранфстатідос . Ця тварина, яка мешкає в різних регіонах американського континенту, характеризується своїм барвистим дзьобом і великими розмірами , які можуть мати розширення, подібне до тіла і використовуватися як для збору фруктів, так і для захисту.

Довгий хвіст, короткі крила і маленька голова - інші характеристики тукана, який має чорне пір'я, поєднане з апельсинами та іншими тонами в грудях і шиї.

Важливо відзначити, що існують різні види тукану, такі як зелений тукан , чорнохвостий тукан , туканський тукан і жовтий тукан . Раніше використовувався для розрізнення реальних туканів і арасаріс, менших і з іншим типом оперення і хвоста.

Розмір туканів коливається від двадцяти до шістдесяти сантиметрів приблизно. Його місцепроживання також різноманітне і включає від тропічних лісів до гірських лісів, розташованих на великій висоті.

Тукани їдять яйця і інвалідів інших птахів, дрібних плазунів, комах і фруктів. Вони будують свої гнізда в отворах дерев, де вони кладуть до чотирьох яєць, які інкубують трохи більше сорока днів.

Просування міських споруд, забруднення і знищення джунглів впливають на місце проживання туканів і, таким чином, загрожують їхньому виживанню. Полювання також є проблемою, хоча і меншою порівняно з ситуацією інших видів.

Toucan toco

По-перше, тукан-токо являє собою один з видів тука, найбільш відомих широкій громадськості, і це можна побачити в тому, що він використовується у багатьох логотипах, наприклад, крім того, що має комбінацію кольорів у пік, який найчастіше з'являється в мультфільмах.

Однією з його основних фізичних характеристик є її розмір, більший, ніж інші види туканів . Хоча туканський тукан присутній у більшості зоопарків по всьому світу, його природне середовище існує в Південній Америці.

На відміну від інших видів, тукан, схоже, віддає перевагу відкритим ділянкам з невеликою кількістю дерев, замість густих джунглів. Його можна знайти головним чином у вологих лісах таких країн, як Болівія, Бразилія, Гуаяна, Парагвай і Аргентина.

Її дієта зосереджується на фруктах, хоча може також полювати на рептилій і комах; З іншого боку, якщо він вважає за потрібне, він може їсти яйця інших птахів.

Що стосується його зовнішнього вигляду, то поєднання інтенсивного чорного кольору його тіла з білим горлом і очне кільце морського синього кольору роблять його твариною вражаючої краси. Це, не забуваючи про свій великий пік , жовте, за винятком кінчика, який має особливу чорну пляму.

Тукан toco дуже легкий - він важить трохи більше 500 грам - хоча його дзьоб великий, і це тому, що він майже повністю порожнистий . Середня довжина цієї тварини становить близько 63 сантиметрів; його пік може досягати 20 сантиметрів, що правильно стверджувати, що він становить одну третину від загального розширення тіла.

Її ніжки мають чотири пальці, два з яких орієнтовані назад, а решта - вперед, що дає можливість легко прилягати до гілок . Тривалість їх життя становить від 10 до 15 років.

Як і інші види тварин, тукан-токо не має сексуального диморфізму , а це означає, що жінки і самці практично однакові фізично, без відмінностей, таких як розмір або забарвлення.

border=0

Пов'язані визначення

Пошук іншого визначення